19.2 C
Munich
Čtvrtek, 19 září, 2024

Festival Paseka v Trojanovicích napíše čtvrtý díl

Must read

Areál lesní školky v Bystrém, části Trojanovic, ožije v sobotu 22. srpna opět pestrou směsí hudby a dalšího umění.

Festival je vhodný pro dospělé milovníky hudby i pro děti. Těm bude patřit pohádka O Hláskovi a píšťalce v podání Pavla Nowaka, Pohádkovým kreslením jistě zabaví nejen malé návštěvníky festivalu frenštátský výtvarník Adolf Dudek.

Hudební menu je na letošním 4. ročníku Festivalu Paseka opět pestré a chutné. Hlavními hvězdami patrně budou countrypunkoví Poletíme? a punková legenda Už jsme doma. Trochu punkové ekologie vnesou do programu Zelené koule, na valašské kotáry pak návštěvníky v duchu přenese folklórní seskupení RukyNaDudy.

I letos se představí jeden z pravidelných účastníků, alternativně popová kapela Na značky, alternativní folk dovezou na paseku kapely 23 : 55 a Živa, trochu jazzu „roubovaného“ punkem pustí do posluchačů Národní divadlo. Také letos se zejména mladší návštěvníci mohou těšit na dávku drum and bass v podání partičky M.A.K.S. crew a po dlouhé době se na scéně objeví také folk-punkové těleso Čuračí hlavy.

Jako každý rok budou součástí festivalu čajovna, jarmark, potok, louka, jídlo a pivo. Začátek je v pravé poledne, vstupné je dobrovolné.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article