14.5 C
Munich
Čtvrtek, 19 září, 2024

Podívejte, populární autokemp ve Frenštátě opět ožil a připravil i řadu novinek.

Must read

V plném proudu je příprava na blížící se hlavní turistickou sezónu v Autokempu Frenštát pod Radhoštěm. Ve středu 26. května se tam pohybovali pracovníci frenštátských technických služeb hlavně s travními sekačkami a křovinořezy.

Frenštátský autokemp se připravuje na hlavní sezónu. Soňa Adámková, asistentka ředitele Technických služeb Frenštát pod Radhoštěm, pro Deník sdělila, že kemp je otevřený od pondělí 24. května a návštěvníkům i letos nabídne několik novinek.

„Máme nově sloupky s elektřinou také pro návštěvníky se stany, takže si budou moci připojit třeba varnou konvici nebo si mohou nabít telefon i oni, nejen karavanisté. Novinkou jsou rovněž rezervace místa pro karavany. Zatímco doposud to bylo tak, že když karavanisté přijeli, buď bylo místo nebo nebylo. Teď bude deset míst na rezervaci a zbytek na volno.V kempu se právě dokončuje stavba dvou nových chatek, které budou vhodné pro zájemce o krátkodobý pobyt.

Představení bijáku Špalek
„Ty chatky nemají ve vybavení sociální zařízení ani kuchyňku. Budou tam jen postele, takže jejich nájemci musí pro sprchování nebo vaření využít společných prostor,“ vysvětlila Soňa Adámková a dodala, že novinkou je rovněž možnost objednat si polopenzi v kempovém bufetu. Návštěvníci kempu se mohou těšit také na pravidelná filmová představení bijáku Špalek, která budou o dost kvalitnější, než doposud.

Městské kulturní středisko Frenštát pod Radhoštěm, které promítání v bijáku Špalek zajišťuje, má totiž díky partnerovi, společnosti Siemens Elektromotory, nové velké nafukovací plátno. A ani letos nebude chybět venkovní automat na kávu.Frenštátský autokemp patří dlouhodobě ke špičce v Moravskoslezském kraji i k těm lepším v České republice. Tomu odpovídá i zájem pro letošní rok. Momentálně je úplně plno. „Ubytovaní v chatce je možné tak jedině na poslední týden v srpnu.

V podstatě už nemáme co nabídnout,“ poznamenala Soňa Adámková, recepční Eva Šebestová doplňuje, že někteří návštěvníci, když přijedou, už si rovnou rezervují ubytování na další rok.Ve frenštátském autokempu je k dispozici patnáct čtyřlůžkových chat, šest dvoulůžkových a jedna osmilůžková. Zanedlouho přibudou dvě další.

 

Sourcedenik.cz
- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article