19.2 C
Munich
Čtvrtek, 19 září, 2024

Frenštát prověří ještě Hlubina, posilou má být Pyclík.

Must read

Fotbalový klub z Frenštátu posiluje ofenzívu. Do týmu trenéra Romana Kučerňáka míří osmadvacetiletý útočník Ondřej Pyclík. Jedna se o fotbalistu, který působil ve vyšších soutěžích. Naposledy oblékal dres třetiligového Hlučína.

„O Ondru Pyclíka zájem máme. Už na tréninku ukázal, že by mohl být velkou posilou,“ řekl trenér Beskydu Roman Kučerňák. Pyclík prošel ostravským Baníkem, dokonce má na kontě i jeden start v lize. Krom toho oblékal například i dresy HFK Olomouc a Hlučína. Ve třetí nejvyšší soutěži vstřelil třináct branek. Dalším nováčkem je Petr Mičkal, který naposledy hrával za Vidče. Naopak na odchodu jsou Bolcek s Malým.

Frenštát odehrál zatím čtyři přípravné duely. Porazil Vigantice 9:4, třetiligový Vratimov 3:1. Prohrál s Všechovicemi 1:3 a se Vsetínem 0:1. Pátý zápas ho čeká sobotu s Hlubinou. Tento duel má výkop v 17 hodin.
K dosavadnímu průběhu přípravy trenér Roman Kučerňák řekl: „Bylo vidět, že kluci měli dlouho pauzu. Šlo nám o to, abychom chytli tréninkový rytmus.“

Hlavní letní přípravu odstartuje Frenštát 12. července. V rámci přípravy narazí na Přerov a Slušovice. V plánu je také soustředění na Jižní Moravě, a to ve Velkých Pavlovicích. „Nyní ještě řešíme, zda budeme hrát MOL Cup,“ zakončil trenér Frenštátu.

Sestava proti Vsetínu: Páleník – Pokorný, Farský, Buchlovský – Frydrych, Fojtík, Nezhoda, Walder, Páleník II. – Žák, Mičkal – Žídek. Trenér: Roman Kučerňák.

Sourcedenik.cz
- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article