13.5 C
Munich
Úterý, 22 října, 2024

Horečky fest ve Frenštátě pod Radhoštěm bude letos na čtyřech místech.

Must read

 

Odložený desátý ročník hudebního festivalu Horečky fest, který je největší hudební akcí na Novojičínsku, se letos ve Frenštátě pod Radhoštěm uskuteční v jiné podobě než v předchozích letech.

Program bude rozdělený do čtyř dnů a na čtyři místa. Festival začne už ve středu. Loni se kvůli koronavirové pandemii nekonal.

Tradičním místem konání festivalu je přírodní Amfiteátr na Horečkách a přilehlé louky. „Desátý Horečky fest jsme letos rozdělili do čtyř dní a proběhne na čtyřech místech s předem danou kapacitou, dle aktuálního počtu povolených diváků na akci,“ uvedli pořadatelé.

Festival zahájí ve středu ve 21:00 na náměstí Míru velkoplošná projekce filmu o životě Eltona Johna Rocketman, na kterou je vstup zdarma. Na další tři dny si lidé mohou koupit v předprodeji permanentní vstupenku za 400 korun, vstupenky na jednotlivé dny se budou kvůli omezené kapacitě prodávat jen na místě.

Ve čtvrtek se bude festivalový program odehrávat v Autokempu Frenštát a hlavní hvězdou bude písničkář Pokáč. V pátek se festival přesune na hřiště Základní školy Tyršova u Domu kultury, kde vystoupí Dirty Blondes, The Atavists nebo Wohnout. V sobotu pak bude festival hostit Amfiteátr na Horečkách, hlavními hvězdami budou Portless a Monkey Business.

V doprovodném programu budou například divadélka pro děti nebo hudební workshopy. Za příznivého počasí nebude chybět ani oblíbené slaňování z věže skokanského můstku. Další informace najdou zájemci na internetových stránkách www.horeckyfest.cz.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article