9.4 C
Munich
Pátek, 20 září, 2024

Šlágr góly nepřinesl. Zápas mě zklamal, řekl frenštátský trenér Kobylík

Must read

Velký divizní šlágr se hrál v neděli ve Frenštátu. Téměř šest stovek fanoušků se přišlo podívat na souboj třetího Beskydu s druhým Frýdlantem. Nutno říci, že utkání nenadchlo a příliš pohledného fotbalu nenabídlo. Zápas skončil bezbrankovou remízou.
„Ze zápasu mám smíšené pocity,“ přiznal na úvod trenér Beskydu David Kobylík. „Utkání mě zklamalo, moc toho nenabídlo. My jsme si nevytvořili jedinou šanci. Soupeř dal tyčku. Jinak byl ale zalezlý. Rozhodně to nebyl zápas úrovně druhého ze třetím,“ byl kritický domácí kouč. „Hrálo se jen mezi šestnáctkami,“ dodal.

I tak ale našel David Kobylík na utkání pozitiva. „Hráli jsme s druhým celkem tabulky. Bereme remízu, mojí hráči byli ale po utkání hodně zklamání, z toho že hráli špatně. To je pro mě pozitivní signál,“ řekl trenér Beskydu a pokračoval: „Druhé pozitivum vidím v tom, že k nám přijede druhý tým soutěže a od první minuty bráni v deseti hráčích.“

Frenštát – Frýdlant 0:0
Rozhodčí: Mankovecký – Krupa, Potiorek, ŽK: Klimpar, Dudek, Bolcek – Staněk, Milar. Diváci: 565.
Frenštát: Páleník – Dudek, Bányácski, Farský, Žitnik (73. Pokorný) – Halda, Bolcek, Fojtík, Pyclík (60. Packo), Baran (57. Siedlok) – Klimpar. Trenér: David Kobylík.

 

Sourcedenik.cz
- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article