14.5 C
Munich
Pátek, 20 září, 2024

Testovaní hráči zůstávají, Frenštát porazil Přerov

Must read

Zkoušení fotbalisté ve Frenštátě zaujali. Podle slov trenéra Artura Wojnarovského by měli zůstat. Jeho tým v generálce porazil Přerov 4:1, když v poločase ještě prohrával. O góly se postarali Klimpar, Žák a Ryc, jeden si dal soupeř vlastní. 

„Vyšel nám výborně druhý poločas. Udělali jsme šest změn v sestavě a to pomohlo,“ pochvaloval si trenér Beskydu Artur Wojnarovský. „Se hrou hlavě ve druhé půli jsem spokojený, tak nějak by to mělo vypadat. Hlavně jsme začali proměňovat šance. Tím, že máme v kádru docela dost hráčů, zvedla konkurence a kluci více makali,“ podotkl trenér.

A jak to vypadá s kádrem pro sezonu? „Všichni zkoušení hráči zaujali. Věříme, že jejich výkony půjdou nahoru,“ přeje si Artur Wojnarovský.

Beskyd měl do sezony vstoupit zápasem s rezervou ligové Opavy. Tohle utkání se ale kvůli koronavirovému problému v SFC odkládá. „V sobotu si dáme modelový zápas mezi sebou a uděláme stmelovací akci,“ pousmál se kouč.

V úterý 11. srpna čeká Frenštát zápas prvního kola MOL cupu s Dolním Benešovem. „Hrajeme s třetiligistou ale šanci na úspěch máme,“ zakončil.

Frenštát – Přerov 4:1 (0:1)

Branky Frenštátu: Klimpar, Žák, Ryc a vlastní.

Frenštát, I. poločas: Smolík – Pokorný, Holec, Farský, Vaverka – Žák, Nezhoda, Fojtík, Macíček, Baran – Klimpar. II. poločas: II. Chvvěja – Pokorný, Holec, Bolcek, Buchlovský – Walder, Ryc, Macíček, Gros, Žídek – Klimpar (75. Žák). Trenér: Artur Wojnarovský.

Sourcedenik.cz
- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article